Lélekfolyosók

Bevezetés az erdélyi magyar színházi kultúra szellemi világába rendezői szemmel.

Időpont: 2017.09.22. 18:00
Helyszín: Simonyi olvasóterem, Mogyoróssy János Városi Könyvtár, Gyula, Városház u. 13.

Előadó: Sardar Tagirovsky, nemzetközileg elismert rendező, a Marosvásárhelyi Egyetem Rendezői szakának végzős hallgatója

A program a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület és a Mogyoróssy János Városi Könyvtár közös szervezésében valósul meg.

A RENDEZŐ ŐZE LAJOS-DÍJAT KAPOTT 2017-BEN

Különleges vendége lesz szeptemberben a Boróka Magyar—Székely Kulturális Közhasznú Egyesületnek Sardar Tagirovsky színész, bábszínész, rendező személyében.

A Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem végzős hallgatója egyedi látásmódja mellett nagyhatású előadó is. Szeptember 22-én, pénteken 18 órától a városi könyvtár Simonyi-olvasótermében mélylélektani kérdéseken keresztül vezeti be az érdeklődőket a színházi világ kulisszatitkaiba és az erdélyi emberek lélekvilágába, valamint betekintést kínál az erdélyi magyar színházi kultúra szellemi életébe.

A Boróka Kulturális Egyesület és a könyvtár közös rendezvénye a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jöhet létre.

Forrás: Gyulai Hírlap

Kinyitott lélekfolyosók – Sardar Tagirovksy a Boróka Magyar–Székely Kulturális Egyesület meghívására érkezett Gyulára

A Mogyoróssy János Városi Könvytár Simonyi-olvasótermében gyűltek össze azok a kulturlelkek, akik Sardar Tagirovskyt szerették volna meghallgatni, aki a Boróka Magyar–Székely Kulturális Egyesület meghívására és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával mesélt az erdélyi magyar színházi kultúra világáról rendezői szemmel.

Forrás: https://www.gyulaihirlap.hu/116196-kinyitott-lelekfolyosok

A romániai magyar színházról adtak elő Gyulán – Gyula Televízió

Lélekfolyosók – Az ismert rendezővel, Sardar Tagirovskyval találkozhatnak a gyulaiak szeptember 22-én

Különleges vendége lesz szeptemberben a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesületnek Sardar Tagirovsky színész, bábszínész, rendező személyében.

Forrás: https://www.gyulaihirlap.hu/115974-lelekfolyosok

Nincs még hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..