Kérjük, idén is támogassa adója 1%-ával a Boróka Egyesületet

Ezt a következőképpen teheti meg:

a. A rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot az adóbevallási csomagjában helyezze el, vagy lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen, vagy postán juttassa el a februári/májusi határidőig az adóhatóságnak.

b. Nyilatkozatát megteheti a személyi jövedelemadó bevallással együtt a nyomtatványgarnitúra részét képező “perforált” íven is, amelyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén. (Az adózónak nem kell letépni és külön borítékba helyeznie.)

c. Ha elektronikus adóbevallást nyújt be, rendelkező nyilatkozatát az adóhatóság honlapjáról letölthető nyomtatványkitöltő programmal készítheti el és küldheti meg az adóhatóságnak.

d. Munkáltatói adómegállapítás esetén a rendelkező nyilatkozatot tegye postai borítékba! A borítékot zárja le, lássa el adóazonosító jelével és írja alá úgy, hogy aláírása áthaladjon a leragasztáson, és így juttassa el a munkáltatójához legkésőbb tíz nappal a február 26-i bevallási határidő előtt.

e. Ha már benyújtotta bevallását, de az 1%-ról még nem rendelkezett, nyilatkozatát februári/májusi határidőig még papíron, vagy elektronikus úton is beküldheti.

Köszönjük!

Nyilatkozat dokumentum letöltése

Nincs még hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..