Megtartotta 2020. éves közgyűlését a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület

Újraválasztották az elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat

Idén augusztus 24-én tartotta meg éves közgyűlését a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület. Az eseményen tisztújítást tartottak, és a jövő évi programokról is szó volt.

Bokor Ildikótól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a tisztújítás során az öt évvel korábban is jelölt elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat választották meg újra.

– A főtitkár Gyulavári György lett, a gazdasági alelnök Szilágyi Sándorné, jómagam pedig az elnök. A felügyelőbizottsági tagok között Lúczi József és Gyarmathy Zsolt kaptak helyet, a felügyelőbizottság elnöke Kondorosi Jánosné Ökrös Julianna lett – mondta.

– A megjelentek elfogadták az 2019-es év gazdasági mérlegét. Az egyesület nyereséggel zárta az évet, mondhatjuk, hogy a tavalyi évünk volt a legsikeresebb – tette hozzá.

Bokor Ildikó azt is elárulta, hogy tavaly több pályázatot sikerült elnyerniük, ezek egyike a működésükhöz kapcsolódik, a másikból kulturális programokat szerveztek. Utóbbiakból a jövő évre is tartogat kettőt az egyesület.

– Augusztus elején egy színházi verses estet tartott nálunk a székely Evilági együttes Parancsolatok címmel, jövőre pedig két programot szervezünk. Ezek egyike egy összművészeti nap lesz jövő nyáron, amelyet egy magyar irodalmi ifjúsági tábor követ jövő ősszel – emelte ki az egyesület elnöke.

Foorás: https://www.gyulaihirlap.hu/133121-megtartotta-eves-kozgyuleset-a-boroka-magyar-szeke

Nincs még hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..