Magyar-Székely nemzeti kultúra ápolása Gyulán a fogyatékkal élőkért

Projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00842
Projekt címe: Magyar-Székely nemzeti kultúra ápolása Gyulán a fogyatékkal élőkért
Kedvezményezett: Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület
Támogatási összeg: 1.500.000,- Ft
Támogatási intenzitás: 100 %

Megvalósult programjaink:
2020. augusztus 4. Farkas-Wellmann Éva és az Evilági Együttes Parancsolatok című előadása
A program a gyulai Almásy Kastély kápolnájában valósult meg nagy érdeklődés mellett. Bokor Ildikó megnyitotta a rendezvényt. Bemutatta az esélyegyenlőség fontosságát az életünkben, amely Farkas-Wellmann Éva Parancsolatok című verseskötetén is keresztülhatol. Ezután a szerző saját prózai előadásában és a sepsiszentgyörgyi Evilági Együttes által megzenésítve is meghallgathattuk a kötetben szereplő költeményeket.

2021. június 28. Összművészeti Nap az Esélyegyenlőség Jegyében a József Dezső Szakkör és Alkotótábor Egyesület Közreműködésével
A program során a József Dezső Alkotótábor Egyesület tagjai által alkotott festmények kiállítása valósult meg a gyulai Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. A kiállítást Ábrahám György nyitotta meg. A megnyitót követően az egyesület tagjai alkotóház keretében mutatták be a sérült és ép fiataloknak az egyes művészeti ágak technikáit.

Nincs még hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..