Irodalmi tábor – 2014.

Többek között a grafológia rejtelmeivel is megismerkedtek a diákok az őszi szünetben zajló irodalom táborban. Tanultak még erdélyi írókról-költőkről, játszottak irodalmi kvízt, totóztak, de Fodor György táborvezető szerint a kirakót és a drámajátékot élvezték a legjobban a résztvevők.

Neves előadók is érkeztek a táborba, akik főként a határon túli magyar irodalmat dolgozták fel. Az alacsony létszám ellenére, nagy lelkesedéssel hallgatták a diákok a sok esetben interaktív előadásokat. Szép Mária Terézia főként kortárs írókról-költőkről prezentált.

Az alacsony létszámra és a nagy lelkesedésre tekintettel, a Boróka Egyesület jövőbeli célja az irodalmi tábor tárgykörének és résztvevőiknek a kibővítése. Az újságírás és a kommunikációs szakma iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, a következő években média tábor szervezését is tervezi a Boróka Egyesület.

Forrás: gyulatelevizio.hu

Irodalmi tábort szervez a Boróka Egyesület Gyulán. A rendezvény fő témája a klasszikus és a kortárs erdélyi írók-költők munkássága.

Irodalmi tábort szervez a Boróka Egyesület október 27. és 31. között a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban.

Az ötnapos tábort Fodor György, az egyesület alelnöke, az Erkel Ferenc Gimnázium magyar szakos tanára vezeti. A rendezvény fő témája a klasszikus és a kortárs erdélyi írók-költők munkássága. Vendégei lesznek Szép Mária Terézia írónő, Ábrahám György író, közgazdász és Kocsány Roland újságíró.

A táborba 14–19 éves középiskolások jelentkezhetnek október 10-ig a 20/397-0344-es telefonszámon és a georgefrill@gmail.com e-mail címen (Fodor György) vagy a 20/242-5077-es számon, illetve a grafoildi@citromail.hu címen (Bokor Ildikó).

Részvételi díj 10 000 Ft (napi 2000 Ft), amely tartalmazza a programok költségeit és a napi egyszeri étkezést.

Forrás: gyulaihirlap.hu

Nincs még hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..